Outsource-vejledning

Har du brug for en dygtigt udenlandsk freelancer til at hjælpe dig?

Om end du skal have designet en modekollektion, programmeret en app og hjemmeside eller have en udenlandsk oversætter, er der tusindvis af friske folk klar til at hjælpe dig.

Men vil du stadig godt have en til at vejlede dig i hvordan det foregår lettest? Så kan jeg hjælpe dig med at få dit projekt færdiggjort i trykke rammer sammen med udenlandske freelancere. 

Vær sikker: Bare fordi din underleverandør sidder i Indien, Pakistan eller USA, betyder det ikke at du bliver snydt. Med moderne platforme laver du kontrakter, og dine penge er deponeret indtil dit projekt er færdigt.

Få mest for dine penge: Grundet de lavere lønninger i nogle lande, kan dit projekt blive en realitet til en langt lavere pris. Men gør du det rigtigt får du et lige så godt produkt. 

Find den rette: Med over 7 milliarder mennesker kan det godt være svært at finde den rette til dit job. Men ved brug af etablerede platforme og udbudsprocesser kan vi let finde den rigtige freelancer for dig.

En god dialog: En ting, der er vigtigt når man arbejder med internationale freelance platforme er at være sikker på hvad man vil have i sidste ende. Dette giver den laveste pris og det bedste resultat. Med min tekniske baggrund og tidligere erfaring kan jeg hjælpe dig med dette. 

Sæt mål og krav: Når man sætter disse ting i udbud til villige freelancere, er det bedste for alle parter hvis der fremlægger produktspecifikationer fra dag ét. Da dette kan være teknisk og umiddelbart uigennemskueligt, kan jeg hjælpe dig med at formulere din plan forståeligt for en freelancer.

Lad mig ordne det tekniske: Hvis du f.eks. vil have lavet en hjemmeside, men ikke har den store idé om specifikationskrav, hostingservices eller brugerflader, men bare vil have den færdig billigst og hurtigst muligt, kan du sætte mig til at stå for det teknisk. Og puf – så er den tryllet frem.

Kontakt mig

Jeg kan give dig et 100% uforpligtende tilbud meget hurtigt. Se min kontaktinformation her eller spørg mig her:

Vær social