Hjemmesideudvikling

Så du skal have lavet en hjemmeside?

Jeg har en bred erfaring med at lave hjemmesider, der fortæller din historie. Jeg laver alt fra små familieprojekter til store hjemmesider, hvor jeg i samarbejde med engagerede leverandører giver dig det billede udadtil, du har brug for. 

WordPress: Jeg vil i dialog med dig for at finde den helt rigtige løsning og platform. I udgangspunktet ser jeg WordPress som en rigtig god og fleksibel platform, der i de fleste tilfælde vil opfylde alle dine behov. 

Redigering: Din hjemmeside er ikke nødvendigvis en statisk størrelse, så det er vigtigt at du hurtigt og nemt kan opdatere din side efter behov.

SEO: Hvis din hjemmeside skal være synlig på nettet, er det vigtigt at den topper på Google. Med vejledning til indholdsoptimering og brugbare udvidelser til din hjemmeside, er din hjemmeside fit for fight.

Service: Det er vigtigt for mig at du føler, at det er dit projekt. Derfor vil du være med i dialogen og vi finder sammen den rette løsning for netop dig. Det er vejen til en god hjemmeside.

Feedback: Du behøver ikke have en fuld plan for din hjemmeside. Bare du har en eller anden idé du går og leger med, kan jeg hjælpe dig ved at komme med feedback og forslag til hvad du rent faktisk har brug for.

God tekster: Har du også brug for indhold til din hjemmeside, kan jeg i samarbejde med dygtige skribenter og fotografer tilbyde en attraktiv hjemmeside med tekster der passer til dig.

"Overlad trygt din WordPress hjemmeside i Lukas' hænder. Han er yderst kompetent, ved hvad det drejer sig om, løsningsorienteret, hurtig og serviceminded. God dialog og kommunikation gennem hele processen" (fra LinkedIn)

Hans Jørgen Wulff
fik lavet en WordPress-side.

Mit portfolio inkluderer:

Kontakt mig

Jeg kan give dig et 100% uforpligtende tilbud meget hurtigt. Se min kontaktinformation her eller spørg mig her:

Vær social