Eventplanlægning

Skal du holde en stor fest, et firmaarrangement eller noget helt tredje?

Det kan godt være uoverskueligt og en stor arbejdsbyrde at holde et arrangement. Derfor stiller jeg mig til rådighed til hvad end du har brug for.

På puslespillet til at gå op: Der er mange ting, der skal falde på plads til et arrangement, så det kan være en lettelse at have en hjælper til at få brikkerne til at falde på plads. 

Skaf bemanding: Hvis dit arrangement behøver folk til at stå for aktiviteter, servere mad, indlogere gæster eller noget lignende, kan jeg hjælpe dig med at skaffe et smilende hold. 

Tag din event til nye højder: Med en baggrund inden for adventurespejderløb er der ingen idéer, der er dårlige – kun nogle, der kan blive bedre. Det er det, der giver din event det ekstra, den fortjener. 

Smil: Om end din event er en familiesammenkomst eller en arbejdsrelateret teamworksdag, er det vigtigt at det er en god oplevelse for alle; både dig som arrangør og deltagerne. Det er det ultimative mål.

Passer til dit budget: Bare fordi du får hjælp til at udføre et fedt event, betyder det ikke at det skal sprænge dit budget. Jeg vil altid hjælpe dig til en billige pris for servicen.

Giv dig selv en gave: Er det f.eks. en konfirmation eller 50-års fødselsdag du holder, kan det hurtigt blive en kedelig oplevelse for dig, hvis du ikke føler at du laver andet end at gå og stresse i stedet for at nyde den fantastiske dag.

Hvad har jeg lavet før?

Jeg har for eksempel været med til at arrangere større fødselsdage og så er jeg med til arrangere det frivillige adventureløb Seditio, hvor jeg har forskellige roller inden for planlægning, IT, materialer og kreativ udvikling. Jeg har derfor en erfaring indenfor et bredt område og en kreativ indgangsvinkel.

Kontakt mig

Jeg kan give dig et 100% uforpligtende tilbud meget hurtigt. Se min kontaktinformation her eller spørg mig her:

Vær social